TR: Dünyada birçok güzel yer var ve bunların bana göre beamng drive'a gelmesi lazım, unutmayın bu sadece öneridir veya istektir herhangi bir zorlama yoktur. Ben Başlıyorum (Türkiye/Samsun/Bafra).
ENG: There are many beautiful places in the world, and in my opinion, they should be added to BeamNG.drive. Keep in mind, this is just a suggestion or a request, there is no pressure. I'm starting (Turkiye/Samsun/Bafra).
RU: В мире есть много красивых мест, и, на мой взгляд, они должны быть добавлены в BeamNG.drive. Помните, это всего лишь предложение или просьба, без всякого давления. Я начинаю (Тюркие/Самсун/Бафра).
DE: Es gibt viele schöne Orte auf der Welt, und meiner Meinung nach sollten sie in BeamNG.drive hinzugefügt werden. Denkt daran, dass dies nur ein Vorschlag oder eine Bitte ist, ohne jeglichen Druck. Ich fange an (Türkiye/Samsun/Bafra).
AR: في العالم العديد من الأماكن الجميلة، ومن وجهة نظري يجب أن تُضاف إلى لعبة BeamNG.drive. تذكروا أن هذا مجرد اقتراح أو طلب، وليس هناك أي ضغط. لقد بدأت (تركيا/سامسون/بافرا).
⚠!Çeviride Hatalar Olabilir!⚠ Tabiki Tüm Şehirler Çok Detaylı Yapılmayabilir Onlar Yapımcılara Kalmış.⚠